Over ons

Professioneel

Sociaal

Eerlijk

Mondzorgpraktijk Zuilen

Mondzorgpraktijk Zuilen is in 1999 als een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk begonnen. Gezien de ontwikkelingen in de mondzorg was het organiseren van een samenwerking met tandartsen in de praktijk een logische stap. In 2017 hebben wij de combinatie van mondhygiënisten en tandartsen kunnen realiseren en is de algemene tandheelkunde een welkome aanvulling op onze preventieve mondzorg.

Onze deskundigheid

Wij bieden u persoonlijke deskundigheid en vakkundige behandelingen op het gebied van mondhygiëne en algemene tandheelkunde. Wij bieden mondzorg aan iedereen, van jong tot oud. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat uw gebit en tandvlees in optimale conditie blijven.

In goede handen

U wilt er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent. Wij willen u die zekerheid graag geven. Wij streven ernaar dat de kwaliteit die de patiënt ervaart zo optimaal mogelijk is. Daarom werken wij met een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem/controlemechanisme waarbij al onze processen zijn gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

Sfeer

Een prettige werksfeer voor zowel medewerkers als patiënten vinden wij belangrijk. Wij plannen ruim de tijd voor u en houden rekening met uw wensen en grenzen.

onze kernwaarde

Wij werken met een persoonlijk passend behandelplan naar het best haalbare behandelresultaat.

Missie

Wij hebben de wil en het vermogen ons te verdiepen in zowel de wensen en verwachtingen van de patiënt als van de verwijzer. Samen met onze gedrevenheid helpt het ons tegemoet te komen aan de zorgvraag van patiënt. Mondzorgpraktijk Zuilen stelt zich tot doel dat iedereen die de praktijk binnenkomt, vertrekt met goed gevoel en een verzorgde mond!

Visie

Het leveren van kwalitatief hoogstaande behandelingen met continuïteit van zorg en aandacht in een prettige werksfeer voor zowel medewerkers als patiënt is de basis van Mondzorgpraktijk Zuilen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen is bewaking en bevordering van de geleverde kwaliteit van groot belang. Hierin hebben we een gezamenlijke verantwoordelijkheid van allen die betrokken zijn bij onze behandelingen.

Gezonde mond

Van kindertandverzorging tot mondzorg voor ouderen. Samen met u werken wij aan de gezondheid van uw mond. Bent u niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Dan komen wij bij u thuis!

Rondleiding door onze praktijk