Over ons

Professioneel

Warm

Eerlijk

Mondzorgpraktijk Zuilen

Mondzorgpraktijk Zuilen is in 1999 als een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk gestart. Per oktober 2017 werken wij ook met een tandarts in de praktijk. Gezien de ontwikkelingen in de mondzorg is een samenwerking met een tandarts in de praktijk een logische stap. Het stelt ons in staat om onze patiënten die nog niet staan ingeschreven bij een tandarts de mogelijkheid te bieden zich bij onze tandarts aan te melden.

 

Onze deskundigheid

De deskundigheid van onze mondzorgverleners ligt vooral op het gebied van het voorkomen van problemen in de mond. De mondhygiënist richt zich hierbij vooral op het tandvlees, de tandarts werkt vooral aan de tanden zelf.
Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat uw gebit en tandvlees in optimale conditie blijven.

In goede handen

U wilt er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent. Wij willen u die zekerheid graag geven. Wij streven naar 100% goed werk en 100% tevreden patiënten. Een keurmerk voor kwaliteit is het ISO-certificaat. Dit certificaat stelt ons in staat u te tonen dat wij staan voor kwaliteit.

Sfeer

Een prettige werksfeer voor zowel medewerkers als patiënten vinden wij belangrijk. Wij voeren met veel passie en plezier ons beroep binnen de mondzorg uit.

onze kernwaarde

Wij werken met een persoonlijk passend behandelplan naar het best haalbare behandelresultaat.

Missie

Wij hebben de wil en het vermogen ons te verdiepen in zowel de wensen en verwachtingen van de patiënt als van de verwijzer. Samen met onze gedrevenheid helpt het ons tegemoet te komen aan de zorgvraag van patiënt. Mondzorgpraktijk Zuilen stelt zich tot doel dat iedereen die de praktijk verlaat, vertrekt met een tevreden en verzorgde lach!

Visie

Het leveren van kwalitatief hoogstaande behandelingen met continuïteit van zorg en aandacht in een prettige werksfeer voor zowel medewerkers als patiënt is de basis van Mondzorgpraktijk Zuilen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen is bewaking en bevordering van de geleverde kwaliteit van groot belang. Hierin hebben we een gezamenlijke verantwoordelijkheid van allen die betrokken zijn bij onze behandelingen.

Gezonde mond

Van kindertandverzorging tot mondzorg voor ouderen. Samen met u en uw tandarts werken wij aan de gezondheid van uw mond. Bent u niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Dan komen wij bij u thuis!

Deze praktijk is mede mogelijk gemaakt door en met dank aan:

  • Bitraco BV
  • Dental International

Rondleiding door onze praktijk

Wat onze klanten van ons vinden

“Wij streven naar continue verbetering om u in de toekomst nog beter van
dienst kunnen zijn. Laat ons weten hoe u de praktijk en behandeling hebt
ervaren zowel verbeterpunten als complimenten zijn welkom”

8.5