Eerste bezoek Tandarts

Tijdens uw eerste bezoek aan de tandarts wordt er eerst even kennisgemaakt en alleen een controle uitgevoerd. Indien nodig worden er röntgenfoto’s gemaakt. wanneer er behandeling noodzakelijk of wenselijk is worden de behandel-mogelijkheden en de daarbij behorende kosten met u besproken. Voor behandeling wordt er een vervolg-afspraak gemaakt.

Eerste bezoek Mondhygiënist

Tijdens uw eerste bezoek aan de mondhygiënist wordt de gebitssituatie en de conditie van het tandvlees onderzocht. Vervolgens worden de behandel mogelijkheden en de daarbij behorende kosten met u besproken. Tenslotte wordt er gestart met het reinigen van uw gebit en/of worden er vervolg-afspraken gepland voor de initiële fase.

Heel belangrijk voor het resultaat van onze behandelingen en het behoudt van uw gebit op de lange termijn is de mate van zelfzorg. Na een uitgebreide gebitsreiniging wordt er ook uitleg gegeven over hoe u uw gebit kunt verzorgen.

Wat meenemen bij het eerste bezoek?

  • Indien van toepassing een medicijn-lijst
  • Een identiteitsbewijs.
  • Wanneer u eerder elders bent behandeld dan verzoeken wij u uw cliëntgegevens op te vragen en ze ons te (laten) mailen.